Annonse

Har fått spillejobb i Tyskland


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Depui var egentlig ferdig som artist og liveshows, men i romjulen skal han reise rundt i Tyskland og spille på ni forskjellige steder i løpet av en drøy uke.

– Hei, folkens. Jeg husker godt jeg sa at jeg tok en pause fra liveshows og livet på turné. Men det ser ut som at managementet mitt hadde planlagt en Tysklandstur til meg, skriver Depui selv på sin Facebook-side.

Turneen heter «Start Healing» og han skal spille sammen med Regina Mudrich på fiolin, Martin Zemke på bass og Tjard Cassens på slagverk.

«Han synger og spiller med energi og lidenskap. Musikken hans er spennende og emosjonell og en låtskriver av hans kaliber er et sjeldent funn,» står det på plakaten som viser følgende spillejobber:

– 28. desember kl. 20:00 i Cyraci-kapellet i Nordhausen.
– 29. desember kl. 20:00 i Kaisersaal i Kloster Huysburg i Ot Digelstedt.
– 30. desember kl. 20:00 i Evangeliske Johanneskirke i Rheine.
– 31. desember kl. 19:00 i Evangeliske kirke Alt-Aumund i Bremen-Nord
– 1. januar kl. 19:00 i St.Marien klosterkirke i Ohz.
– 4. januar kl. 20:00 på «Kultur am Donnerstag» på Liberty’s i Harpstedt.
– 5. januar kl. 21:00 på Wave Bar i Jesteburg.
– 6. januar kl. 20:00 i trefoldighetskirken Ostenburg i Oldeburg.
– 7. januar kl. 11:00 på Swissôtel i Bremen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer