Annonse

Har brukt tre år på å debutere


Etter å ha vært en del av et band på jobben, fikk han klar beskjed om å slutte med coverlåter og heller skrive egne låter. Nå er Øksendal aktuell med første smakebit fra et album som allerede har fått gode skussmål både i Norge og i utlandet.

Musikknyheter kaller gitarspillet i «Starstruck» for årets villeste gitarsolo og låta tar uttrykket bokstavelig.

– Det fascinerte meg litt at når man blir forelsket, så blir man litt sånn «starstruck» egentlig, og det blir man også til kjendiser uavhengig om det er menn eller kvinner og så videre. Så skrev jeg litt om det, og det er når du står der og kjenner på at du må si noe, så kjører du bare på og sier det uansett hva utfallet vil bli. Så jeg prøver å skildre akkurat det øyeblikket der, og det er bare en gøy låt med full fart og spenning hele veien, sier Dagfinn Øksendal til KRS247.

«Starstruck» ble sluppet 5. oktober. I januar kommer oppfølgersingelen «Candid Eyes» før selve albumet «Stay For Dinner» slippes 1. mars.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer