Annonse

Håper på mye publikum


Foto: Alf Otto Fagermo

Søskenparet Tuva & Mia spiller på mange private arrangement. Men i dag fremfører de sin musikk på et mye mer åpent arrangement i forbindelse med Sommer i Kilden.

– Det er jo kjempespennende at vi har fått muligheten til det. Det er jo utrolig fint vær i dag, så vi får jo håpe at folk tar turen for å nye fin musikk og kose seg, så det gleder vi oss absolutt til, sier Tuva Francke til KRS247.

Hun ble «lurt» med av sin lillesøster Mia i studio da hun fikk en innspilling i bursdagsgave. Da spilte de inn en cover av Rascal Flatts sin låt «I Won’t Let Go». Den har i skrivende stund blitt sett 4,8 millioner ganger på YouTube. Og nettopp fokuset på å lage videoer til låtene sine mener Tuva & Mia skiller dem fra andre jenteduoer som Elsa & Emilie og lokale Oakland Rain.

– Begge de du nevner er jo utrolig flinke artister. Jeg vil si at det som på en måte skiller oss fra de andre er at vi har fokusert mye på YouTube, og legge ut videoer der, forklarer Tuva.

I dag slippes en akustisk versjon av singelen «Sun Is Up», som kom ut i fjor sommer.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer