KRS247.no

Henter værvarsel...

Glad for responsen til solodebut

Etter å ha vært en halvdel av RazAnt i et drøyt år, tar det prosjektet nå pause for å gi Elias Lantz Razmara sjansen til å prøve seg på egenhånd. Og premieren på «Engang for mye» har blitt tatt imot med åpne armer hos fansen.

– Det har vært veldig bra, allerede over 2500 avspillinger, og det er bedre enn forventet, sier Razmara til KRS247 om musikkvideoen som ble laget på en helt spesiell måte.

– Den ble laget helt selv, uten budsjett, men med gode venner og en mobiltelefon. Jeg fikk besøk av Hasse Vigeland fra Oslo også bestemte vi oss bare å filme i natta. Det hadde ikke så mye å si hvor vi var. Så brukte jeg et redigeringsprogram jeg aldri har sett før, med sånn prøvetid på syv dager. Jeg tenkte at hvis jeg ikke fikk det til, var det ikke vits å kjøpe det for et helt år, sier Elias Razmara lattermildt og innrømmer at programmet fortsatt ikke er kjøpt.

– Ikke enda, men det var gøy, sier han.

«Engang for mye» er navnet på hans første låt som soloartist, og det er et oppgjør med et problem som mange sliter med for tiden.

– Jeg har et angstproblem, og det er noe jeg har hatt tidligere også. Den handler litt om angst også handler den om folk som prøver å tråkke deg ned. Jeg snakker til angsten som en person, til meg selv. Så sangen er egentlig til meg selv for å gjøre meg sterkere, forteller Razmara som også benytter anledningen til å takke for støtten han har fått fra både familie, venner og ikke minst den andre halvdelen av RazAnt, Michael Antonio, som også dukket opp i musikkvideoen til «Engang for mye».

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/300696984″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]