Annonse

Fyller Haubitz Hall


Foto: Helge Martin Markussen

Artisten Hanne Kolstø er tilbake på gamle trakter og har allerede solgt ut Haubitz Hall i kveld, der hun presenterer «The Best Off» i en nedstrippet innpakning. 

– Jeg gjorde et bestillingsverk på Hennie-Onstad kunstsenter, der vi spilte mine låter med bare klaver og vokal. Da var det faktisk noen som begynte å gråte når vi spilte la-la-la lovesong, forteller en brydd Kolstø til KRS247.

Hun er i disse dager i full gang med innspillingen av sin femte plate på like mange år, noe som ikke var planen.

– Det var aldri tanken at det skulle bli slik, men når jeg hadde gitt ut min fjerde på fire år, så fant jeg ut at fem plater på like mange år var et fint og rundt tall, sier Kolstø.

De to siste årene har hun knapt spilt noen konserter, for hun er ikke så stor fan av å hele tiden være ute å spille. Det er først den siste tiden hun har klart å finne balansen av å være i studio og være ute på konserter. Men nå er bookingene kommet til blant annet Tyskland og USA.

– Det blir både Berlin og South By Southwest i løpet av året, forteller Kolstø.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar