KRS247.no

Henter værvarsel...

Fulgte radiovertens oppfordring

Rebekka Falck startet med en engelskspråklig single, som hun fikk masse oppmerksomhet rundt. Nå har hun begynt å skrive mer på norsk, etter blant annet å ha fått råd om det av programlederen på Radio Sør.

– I fjor begynte året med én booking i Arendal. Hadde ikke gitt ut noe single enda, men så kom jeg jo hit til Radio Sør og bestemte meg for å kjøre på og gi ut singelen, forteller Falck til KRS247.

Det førte til sørlandsturné på våren og Norgesturné på høsten. Hun bestemte seg etter hvert for å skrive mer på norsk etter oppfordring fra en programleder i Radio Sør.

– Jeg bestemte meg for å skrive mer norsk, faktisk litt på grunn av deg, Glenn. Og så ble det enda flere konserter. Det ble et ordenlig travelt år.

Hun slipper singelen «Såpeglatt Vei» som er en vintersang. Hun vil likevel ikke gå med på at hun er et vintermenneske. Hun slipper ny norsk single til sommeren allerede.

– Jeg blir veldig fascinert når det er helt snøhvitt. På de vakreste dagene blir jeg helt bergtatt, men slaps og alt imellom de vakre dagene er ikke helt min greie. Jeg tror jeg kunne rømt til Gran Canaria mellom de vakre dagene.

Hør intervjuet og låta her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/254223762″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]