KRS247.no

Henter værvarsel...

Fronter ukjente artister

Charlies Bar går tilbake til røttene og ønsker å etablere seg som en scene som skal hjelpe relativt ukjente band med å bli bedre kjent for folk flest.

Har du noen gang hørt om Metal Heads With Broken Hearts? Det er egentlig et norsk band som blant annet har medlemmer fra Arendal, og ble startet som en ren tilfeldighet. De har en ganske stor fanskare i USA og ikke minst Filippinene, men er relativt ukjente her i Norge. Det ønsker Charlies å gjøre noe med.
– Jeg må innrømme at jeg hadde faktisk aldri hørt om bandet selv før jeg så forespørselen fra bandet på mail, så jeg måtte drive endel research for å finne ut mer om de, sier barsjef Alen Coralic til KRS247.

Dette bandet har med seg to venneband i form av Fyrstikk og Mandalsbaserte Deafmazjiin, som begge også er relativt ukjente for Coralic, men han sier at det er det Charlies kommer til å satse på fremover.

Utover våren vil man også få stifte bekjentskap med et annet lokalt band i form av Gadarene Wine, som består av blant andre Adrian Wangberg Drøsdal fra Kristiansand. De spiller på den samme scenen den 13. mars.

Konserten med Metal Heads With Broken Hearts og venner er i kveld kl. 20:00.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/190908699″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]