KRS247.no

Henter værvarsel...

Fra rullator og stokk til Kilden

Løvlands Allé har i en årrekke turnert store deler av landet gjennom Kulturrullatoren og Den Kulturelle Spaserstokken, hvor publikummet har vært eldre på institusjoner. Tor Egil Vaule Andersen tar med seg band inn i Kilden for å spille for Senior-Kilden – et publikum han setter stor pris på. 

– Som artist blir man litt som publikummet sitt, tror jeg. På samme måte som publikum følger artister så følger artisten publikum, også. Det jeg setter pris på med den aldersgruppa er at de har levd et liv, mange av de. I gode samtaler gir det masse gode fortellinger til låter, tekster og så videre, sier han til KRS247.

Han er glad i den gode samtalen, eller kanskje hvilken som helst samtale? For en aleneperson er han ikke.

– Når jeg pusser tennene på kvelden må jeg inn og sette meg på sengekanten for å snakke med kona, som allerede har lagt seg, fordi det er kjedelig å pusse tenna aleine. Jeg trenger å være med folk.

Det ble en forandring for Tor Egil da Løvlands Allé gikk fra å være to personer til å bare være ham selv. Bassist Sanjin Kazagic ga seg etter over ti års samarbeid. Det er av og til litt ensomt.

– Man må gjøre ting alene. Så er det jo noe med all ventinga. Man venter på å gå på scenen og venter på å komme inn til radiointervju. Da blir man sittende mye alene. Den tiden der har jeg jobbet med for å finne en god løsning.