KRS247.no

Henter værvarsel...

Fra Nashville til Kristiansand

Tilfeldigheter ville ha det til at Kai Arne Homme fra Kvinesdal, og Kinsey Rose fra Kentucky møttes i Nashville. Nå er hun klar for konsert på Håndverkeren. 

– Vi reiste en gjeng fra Kvinesdal til Nashville i 2012 for å følge med på Country Music Awards, og der hørte vi hun synge. Så kom vi i prat og hun fortalte at hun gjerne ville komme til Norge for å spille, forteller Homme til KRS247.

To år senere møttes de igjen da hun var i Danmark og da fikk den henne med seg til Kvinesdal, der hun hadde sin første konsert.

Nå er hun tilbake for å holde konserter i Kvinesdal, Lyngdal og Kristiansand.

Homme gjør dette for å skaffe penger til sin egen racingsatsing, der han håper å stille til start på Lånkebanen utenfor Trondheim i august.

– Det er vanskelig å skaffe seg sponsorer, så derfor prøver jeg dette, forteller han.

Elsker country

Det måtte bli countrymusikk for Kinsey Rose forteller hun, fordi hun liker musikk som forteller en historie.

– Jeg pakker bilen når jeg var ferdig med skolen og reiste til Nashville, og nå er jeg her i Kristiansand. Det er helt utrolig, sier Rose.

Hjemme i USA er hennes andre plate under produksjon, og hun har fått Vince Gill til å bli med på den nye platen.

– Vi møttes på en ishockeykamp, og har vært venner siden, forteller Rose.

Hør hele intervjuet her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209664636″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]