Annonse

Fra Nashville til Kristiansand


Kinsey Rose og Kai Arne Homme. Foto: Helge Martin Markussen

Tilfeldigheter ville ha det til at Kai Arne Homme fra Kvinesdal, og Kinsey Rose fra Kentucky møttes i Nashville. Nå er hun klar for konsert på Håndverkeren. 

– Vi reiste en gjeng fra Kvinesdal til Nashville i 2012 for å følge med på Country Music Awards, og der hørte vi hun synge. Så kom vi i prat og hun fortalte at hun gjerne ville komme til Norge for å spille, forteller Homme til KRS247.

To år senere møttes de igjen da hun var i Danmark og da fikk den henne med seg til Kvinesdal, der hun hadde sin første konsert.

Nå er hun tilbake for å holde konserter i Kvinesdal, Lyngdal og Kristiansand.

Homme gjør dette for å skaffe penger til sin egen racingsatsing, der han håper å stille til start på Lånkebanen utenfor Trondheim i august.

– Det er vanskelig å skaffe seg sponsorer, så derfor prøver jeg dette, forteller han.

Elsker country

Det måtte bli countrymusikk for Kinsey Rose forteller hun, fordi hun liker musikk som forteller en historie.

– Jeg pakker bilen når jeg var ferdig med skolen og reiste til Nashville, og nå er jeg her i Kristiansand. Det er helt utrolig, sier Rose.

Hjemme i USA er hennes andre plate under produksjon, og hun har fått Vince Gill til å bli med på den nye platen.

– Vi møttes på en ishockeykamp, og har vært venner siden, forteller Rose.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer