Annonse

– Flommen var perfekt timet


Hawk Christensen tar ikke med seg pickupen til USA, dessverre. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Den sørlandske countryartisten Hawk Christensen har bestemt seg for å emigrere til USA. Han mistet alt han hadde i flom da Nidelva rant over sine bredder, og nesten alt utstyret han hadde ved Bjønndalen Camping i Øvrebø ble ødelagt. Artisten har til slutt innsett at om han noensinne skulle flytte, så var nå det beste tidspunktet.

– Første gang jeg var i USA som ung gutt møtte jeg ei jente der. Det var vel min første ordentlige forelskelse. Det skjedde ikke så mye den gangen der, men vi holdt kontakten. Vi var brevvenner lenge, og for et halvt års tid siden blomstret den kontakten opp igjen. Nå som jeg har mistet alt, passer det egentlig veldig greit å hive seg ut i det, sier Hawk til KRS247.

Det har skjedd mye i Hawks liv siden den første betalte spillejobben på Victoria Pub. Han var såvidt blitt 18 år gammel, og det ene ledet til det andre. Det ble etter hvert Europaturné, storefestivaler og turné med gamlebandet til Waylon Jennings for å nevne noe. Nå starter han et nytt kapittel, og gjør det han har ønsket å gjøre fra han var liten gutt. Han forteller åpenhjertig om sine historier, og det er kanskje det som gjør at han trekkes mot country som sjanger.

– Jeg har alltid følt at jeg ikke hører hjemme her. Jeg vokste opp på landet med en voldelig stefar og med få venner. Det var langt å reise til folk, så da fikk man jo god til til andre ting som å spille gitar. Det var en mørk periode i livet mitt, og countryen tok meg. Det handlet om ordentlige liv, forteller artisten.

Hør hele intervjuet og Hawks låt Waylon’s Guitar her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer