Annonse

Flere sørlendinger med i MGP


Foto: Olav Stubberud

I dag kunne NRK fortelle hvem som skal være med å kjempe om å få representere Norge i Eurovision Song Contest i Lisboa i mai. Blant disse finner vi tre lokale navn.

Alejandro Fuentes stiller med en ganske spesiell låt fordi han synger den på spansk. «Tengo Otra» kan kanskje handle om elva som renner gjennom Vennesla og Kristiansand, men på spank så handler det faktisk om alter ego. Låta er skrevet av Fuentes selv sammen med Angel Arce Pututi.

Tom Hugo Hermansen er neste lokale artist som stiller med en selvskrevet låt kalt «I Like I Like I Like». Det er ikke Hermansens første opptreden i Melodi Grand Prix. Han deltok for første gang i 2013 med «Det er du». «I Like I Like I Like» er produsert av Tom Hugo Hermansen selv i samarbeid med Berent Philip Moe, Oscar Lindahl og BabyDeeBeats

Det tredje bidraget fra Agder er skrevet av Kjetil Mørland, som vant Melodi Grand Prix i 2015 med «Monster Like Me», som han gjorde sammen med Debrah Scarlett og kom på 8. plass i den internasjonale finalen.

Årets låt heter «Who We Are» og fremføres av 19 år gamle Rebecca Thoresen fra Oslo.

Det er ellers tøff konkurranse om seieren i Melodi Grand Prix-finalen som arrangeres 10. mars i Oslo Spektrum.

Alexander Rybak er tilbake i Melodi Grand Prix med «That’s How You Write a Song» eller stiller også Charla K med «Stop The Music», som blant annet er skrevet av Per Gessle, Aleksander Walmann (JOWST) med «Talk To The Hand», Stella Mwangi og Alexandra Rotan med «You Got Me», Vidar Villa med «Moren din», Ida Maria med «Scandilove» og Nicoline med «Light Me Up».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer