KRS247.no

Henter værvarsel...

First we take Sørlandet, then…

Det er ikke lett å bryte opp til overflaten i havet av musikk der ute, selv ikke lokalt. Rebekka Falck skal de neste månedene gjør et helhjertet forsøk på nettopp det, med både singleslipp, turneer og mer musikk til massene som vil høre.

Rebekka Falck er i ferd med å gjøre et helhjertet forsøk på å gjøre seg bemerket på Sørlandet. Det er det som er planen.

– Sørlandet først, deretter Norge, deretter verden, ler hun.

Egne veier

Den 23 år unge dama fra Arendal slipper single i disse dager, og hennes utdanningsløp viser at hun går sin egen vei. Fra kunstfag til markedsføring og ledelse – kunst, penger og HR.

Et annet eksempel er henns tilnærming til studioarbeid. Hun var trygg på bandsettingen. Å ha noen som støttet henne på scenen og i studio var noe hun trivdes godt med. Men en dag bestemte hun seg for å ta med seg sin fars 12-strenger inn i studio og gjøre ting selv. Selv trommene var etter hennes øre og fingre.

– Og jeg har jo aldri spilt trommer! Selv congas fikk vi med, forteller Falck.

Hør Rebekka fortelle en historie om eget studioarbeid. Intervjuet fra Radio Sør finner du i nederste lydspor.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/193986761″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/193987703″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]