KRS247.no

Henter værvarsel...

Fikk refrenghjelp i Frankrike

Johnny Kahlua manglet én vesentlig detalj til «I’m A Working Man» før den var helt ferdigskrevet og klar til å legges på det nye albumet. Og denne ble ferdigspikret oppi de franske fjellene med utsikt til Middelhavet.

– Jeg skrev den opprinnelig ferdig for mange år siden, men så var jeg aldri helt fornøyd med den. Jeg følte det var noe som manglet. Så var jeg og Bent Ivar [Depui Tversland] i NOPAs leilighet i Vence i Frankrike med utsikt over Nice og Monaco og hadde en låtskriveruke. NOPA er jo foreningen for norske låtskrivere, så det var jo egentlig en ferie. Det ble jo mer eller mindre sånn når det er varmt og basseng rett i nærheten, men vi satt og jobbet på låter på kvelden. Så tok jeg tak i den «Working Man» og viste den til han og lurte på om han kunne gjøre noe med den. Så tok det liksom en flaske vin og et par timer, også hadde vi refreng på plass. Og det gjorde jo hele låta, så da fikk den også sneket seg inn på albumet, forteller Andreas Ribe aka. Johnny Kahlua til KRS247.

Til tross for at det er et «debutalbum» er det ikke akkurat storstilt feiring av albumutgivelsen.

– Det er nesten som en liten bursdag hvor du får gratulasjoner på Facebook og sms og Messenger og så videre, sier han.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/340456979″ params=»color=4babe1&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør hele albumet her.