Annonse

Fikk gode vibber i Vaktbua


Foto: Per Heimly

Etter noen år på turné som soloartist har hun besøkt mange steder, men det lille konsertstedet på Odderøya har hatt en effekt på henne, og er også startstedet på hennes kommende miniturné.

– Jeg har oppdaget et veldig lovende sted som heter Vaktbua, som jeg skal spille på i dag, som jeg fikk veldig gode vibber på da jeg så setter steder å spille på. Jeg liker små steder som har en slags sjel og jeg er alltid på jakt etter sånne steder over hele Norge, som jeg på en måte kan få en slags relasjon til stedet da, sier Josefin Winther til KRS247.

– Og det passer kanskje bra med tanke på musikken du spiller?
– Ja, med årene så har det jo blitt litt mer dempet enn før, enn da jeg var yngre. Da hadde jeg foten på monitor og gitaren på elleve, og nå er det mer akustisk og sårere og mer nedstemt. Og da er det å finne de små stedene som kan romme det da, sier Winther.

Hør hele intervjuet her.

Hør hele albumet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer