Annonse

Et vanskelig år har gitt ny sound


Foto: Emma Sukalic

Han har store deler av sin karriere jobbet som støttespiller for andre musikere, og har de siste fem årene nærmest lagt lokk på egen musikkarriere. Nå var det på tide med noe nytt, og da eksperimenterer Jan-Erik «Gino» Mæland med ting han ikke jobber mye med. Låta heter Takknemlig. 

– For å være helt ærlig så har det vært tøft det siste året. Jeg har måttet gå gjennom en del prosesser for å komme frem til det som kommer på søndag, sier Mæland.

Han forteller om det harde slaget med å miste en ung venn og kollega, og at det er mye i livet som byr på utfordringer. Terror, krig og frykt i nyheter og sosiale medier fikk artisten og promotøren til å tenke på å lage noe positivt.

– Det er litt med det at jeg kjenner at jeg er takknemlig over å ha et liv, tak over hodet, mat på bordet og gode folk rundt meg. Jeg har lyst til å få frem litt mer positivitet samtidig som jeg får vist frem hva som er meg mer musikalsk, sier Mæland.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer