KRS247.no

Henter værvarsel...

Eksamensfestivalen i gang

I to uker skal kunst-, håndverk-, teater- og musikkstudenter ved UiA avholde sine eksamener i Kristiansand. Gamle Kristiansand Teater skal huse alt sammen, og det skjer ting fra lunsjtider til nesten midnatt.

– Her er det bare å komme inn når du vil og gå når du vil, sier produsent for festivalen Øystein Flemmen fra UiA.

Nå skal studenter på både bachelor- og masternivå vise hva de kan og hva de har lært i løpet av sin studietid så langt. Flemmen er særlig opptatt av det musikalske miljøet som dannes rundt musikkstudiene i Kristiansand.

– Det er et kjempespennende miljø. Det er høye opptakskrav for å komme inn, det er et nåløye. Det betyr at de som kommer gjennom er dyktige når de kommer hit. Det man gjør på universitetet er å forbedre det og prøve å finne et særpreg hos de som er her, forteller Flemmen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265502184″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør en akustisk smakebit fra førsteårsstudent Aslak Rossehaugs musikk i lydklippet under.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265502172″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]