Annonse

Eksamensfestivalen i gang


Foto: Eksamensfestivalen

I to uker skal kunst-, håndverk-, teater- og musikkstudenter ved UiA avholde sine eksamener i Kristiansand. Gamle Kristiansand Teater skal huse alt sammen, og det skjer ting fra lunsjtider til nesten midnatt.

– Her er det bare å komme inn når du vil og gå når du vil, sier produsent for festivalen Øystein Flemmen fra UiA.

Nå skal studenter på både bachelor- og masternivå vise hva de kan og hva de har lært i løpet av sin studietid så langt. Flemmen er særlig opptatt av det musikalske miljøet som dannes rundt musikkstudiene i Kristiansand.

– Det er et kjempespennende miljø. Det er høye opptakskrav for å komme inn, det er et nåløye. Det betyr at de som kommer gjennom er dyktige når de kommer hit. Det man gjør på universitetet er å forbedre det og prøve å finne et særpreg hos de som er her, forteller Flemmen.

Hør hele intervjuet her.

Hør en akustisk smakebit fra førsteårsstudent Aslak Rossehaugs musikk i lydklippet under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer