KRS247.no

Henter værvarsel...

– Drømmer fortsatt om å slå gjennom

Johnny Kahlua slapp en ny smakebit fra det kommende albumet sitt på fredag i form av «One And One Is Only Two» og responsen har ikke latt vente på seg.

– Det har vært veldig bra, vi har fått over 3000 spillinger på bare tre dager. Men det som er litt morsomt er at over halvparten er fra USA, sier han til KRS247.

Og det tyder på at drømmen om å kunne gjøre som Oakland Rain å spille på scener i USA ikke er for langt unna.

– Jeg driver med musikk fordi jeg synes det er gøy å drive med det, men det er klart at det er en fordel å leve av musikk, og da må man gjerne slå igjennom for å kunne leve av det. Det er ikke så mange norske musikere som kan leve av musikken her i Norge, det er vel Bjørn Eidsvåg og den gjengen der, sier Kahlua.

Som han nevnte for KRS247 i 2015, blir albumet han slipper i august kalt for et debutalbum og folk som leter etter de tre foregående utgivelsene, vil ikke lenger finne de på nettet.

– Ja, i 2007 var jeg ung og dum. Og den første skiva «Tales from Undercover Frankie’s Nest» er et ganske håpløst album. Det ble spilt inn på gutterommet av meg og en kompis og kompisen min heter «Kjeks». Men han var helt sinnsykt rå på lead guitar, og er en av de mest talentfulle gitaristene jeg har spilt sammen med. Han driver ikke med musikk nå lenger, så det er veldig synd egentlig. Har ikke jobbet sammen med han siden 2009 så det er litt kjipt. Men det albumet er ikke noe bra. Men «Beneath The Sun» som kom i 2009, har fått veldig bra kritikker, så jeg har fått etterspørsler til og med i år på om jeg kan sende skiva til de, så jeg har sendt avgårde et par kopier til de som har hatt lyst på den, så det er veldig kult, forteller han videre.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/321562271″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]