Annonse

– Det har alltid vært en balanse


Tor-Øystein Lohne aka Twisted Artistics. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Tor-Øystein Lohne er snekker av yrke, men er i disse dager ute med nytt hiphop-materiale. Han ble i sin tid trukket mot hiphopen fordi det handlet om sosial rettferdighet og solidaritet. Samtidig har hiphopen handlet stadig med om det å slå seg opp og fram og gjøre suksess.

– Det blir en romantisering. Det er vanskelig å sette en merkelapp på hiphop og si «sånn er det». Det har alltid vært den balansen mellom sosial rettferdighet og solidaritet og det å bare slå seg opp å gjøre suksess, sier Lohne som rapper under navnet Twisted Artistics.

Han er veldig usikker på hvordan han skal slå seg opp og frem, men han skulle gjerne hatt mer gull i skuffen.

– Snekkerlønna strekker ikke til. Jeg skulle gjerne hatt en «chain» etter hvert, men det koster altså! Jeg har et i sølv, humrer artisten.

Det blir ingen Cadillac Escalade i denne omgang. Det trengs heller en Outlander eller en Volvo.

– Jeg trenger en stor bleiebuss jeg nå, ler Lohne.

Hør intervjuet og singelen Remember her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer