KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det går ikke an å beskrive angst

Da Rebekka Mæland møtte veggen, måtte hun hanskes med ting hun aldri hadde gjort før. Nå er et mørkt kapittel i hennes liv bak henne, og låta «Hate» er et oppgjør med den perioden.

Rebekka Mæland har nytt stor oppmerksomhet for sin soulbaserte musikk, og har vært listet på Radio Sør med låter som «Should Have Been» og sist sammen med Sheila Simmenes og Sarah Evely Fullerton med låta «Better». Ting har dog ikke alltid gått like på skinner for Sørlandets souldronning.

– Jeg liker ikke å bruke ordet «hat», men jeg var veldig lei meg. Jeg hadde en veldig kjip periode. Det meste, selv musikk, føltes veldig tungt, forteller Mæland til KRS247.

Hun trakk seg aldri tilbake når ting ble vanskelig. 2014 var et år da hun sa ja til alt, og plutselig sa kroppen stopp.

– Jeg følte jeg aldri klarte å våkne. Kunne sove i evigheter, og jeg svimlet av og til. Det hele endte med et angstanfall, noe som jeg aldri har opplevd før.

– Hvordan opplevde du det?

– Det går ikke ann å beskrive angst før du har følt det på kroppen, men samtidig er jeg glad for at jeg har opplevd det også. Det har lært meg veldig mye. Jeg tror vi alle har behov for å bremse ned litt, egentlig.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228217624″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]