Annonse

– Det går ikke an å beskrive angst


Foto: Emma Sukalic

Da Rebekka Mæland møtte veggen, måtte hun hanskes med ting hun aldri hadde gjort før. Nå er et mørkt kapittel i hennes liv bak henne, og låta «Hate» er et oppgjør med den perioden.

Rebekka Mæland har nytt stor oppmerksomhet for sin soulbaserte musikk, og har vært listet på Radio Sør med låter som «Should Have Been» og sist sammen med Sheila Simmenes og Sarah Evely Fullerton med låta «Better». Ting har dog ikke alltid gått like på skinner for Sørlandets souldronning.

– Jeg liker ikke å bruke ordet «hat», men jeg var veldig lei meg. Jeg hadde en veldig kjip periode. Det meste, selv musikk, føltes veldig tungt, forteller Mæland til KRS247.

Hun trakk seg aldri tilbake når ting ble vanskelig. 2014 var et år da hun sa ja til alt, og plutselig sa kroppen stopp.

– Jeg følte jeg aldri klarte å våkne. Kunne sove i evigheter, og jeg svimlet av og til. Det hele endte med et angstanfall, noe som jeg aldri har opplevd før.

– Hvordan opplevde du det?

– Det går ikke ann å beskrive angst før du har følt det på kroppen, men samtidig er jeg glad for at jeg har opplevd det også. Det har lært meg veldig mye. Jeg tror vi alle har behov for å bremse ned litt, egentlig.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer