Annonse

– Det finnes nok av måter å gjøre julesanger på


Foto: Ann Helen Gjerde

I fjor sommer bygde Torgeir Wennesland et studio i hagen for å gjøre det mulig for kona Camilla Wiig Wennesland å utfolde seg kunstnerisk. Det har resultert i to albumutgivelser og det nyeste tar for seg julesangene på en helt ny måte.

– Jeg følte for å gi låtene et mer personlig preg, men fikk beskjed da jeg var i studio i Oslo om å ikke gå for langt bort fra originalen, sier Camilla Wennesland til KRS247.

Hun har lang erfaring som organist i Øyslebø kirke og i sommer så «samplet» de alle orgeltonene fra kirkeorgelet for å kunne ta med den unike og autentiske lyden fra kirken hun har blitt så glad i.

– Vi piratkopierte lyden, sier Torgeir Wennesland lattermildt. Han trives også i sin nye tilværelse som ektemann til en skikkelig plateartist og støtter alle som kjøper plata hennes.

Sammen med albumutgivelsen er det Camilla Wennesland som har fått det ærefulle oppdraget å sparke i gang julehandelen på Sørlandssenteret. Det å få spille live gir julesangene en ekstra dimensjon, mener hun.

– Jeg gleder meg veldig til å kunne fremføre disse, ikke bare på Sørlandssenteret, men også på den konsertturneen jeg skal ut på, sier Camilla Wennesland som aldri ser ut til å bli lei jula.

– Jeg har hatt julestemning helt siden januar, da jeg begynte med plata, sier hun som nå ser frem til å tenne julestemningen i andre.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer