KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det finnes nok av måter å gjøre julesanger på

I fjor sommer bygde Torgeir Wennesland et studio i hagen for å gjøre det mulig for kona Camilla Wiig Wennesland å utfolde seg kunstnerisk. Det har resultert i to albumutgivelser og det nyeste tar for seg julesangene på en helt ny måte.

– Jeg følte for å gi låtene et mer personlig preg, men fikk beskjed da jeg var i studio i Oslo om å ikke gå for langt bort fra originalen, sier Camilla Wennesland til KRS247.

Hun har lang erfaring som organist i Øyslebø kirke og i sommer så «samplet» de alle orgeltonene fra kirkeorgelet for å kunne ta med den unike og autentiske lyden fra kirken hun har blitt så glad i.

– Vi piratkopierte lyden, sier Torgeir Wennesland lattermildt. Han trives også i sin nye tilværelse som ektemann til en skikkelig plateartist og støtter alle som kjøper plata hennes.

Sammen med albumutgivelsen er det Camilla Wennesland som har fått det ærefulle oppdraget å sparke i gang julehandelen på Sørlandssenteret. Det å få spille live gir julesangene en ekstra dimensjon, mener hun.

– Jeg gleder meg veldig til å kunne fremføre disse, ikke bare på Sørlandssenteret, men også på den konsertturneen jeg skal ut på, sier Camilla Wennesland som aldri ser ut til å bli lei jula.

– Jeg har hatt julestemning helt siden januar, da jeg begynte med plata, sier hun som nå ser frem til å tenne julestemningen i andre.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/233434729″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]