Annonse

– Det er marked for evjemål i musikken


Tor Egil (f.v.) og Sanjin under musikkvideoinnspilling i Setesdalen. FOTO: lovlandsalle.no

Løvlands Allé har stått på sitt i alle år de har spilt sammen. Tekster om kjærlighet og mennesker på evjemål. Vokalist Tor Egil Andersen mener markedet for denslags er godt.

– Kanskje bedre enn noengang, halvspør Tor Egil til kompisen Sanjin Kazagic.

– Jeg tenker at det ikke hadde spilt noen rolle uansett. Vi gjør nok dette uansett hvordan markedet er. Vi synes det er gøy å drive på med musikk, forteller Sanjin.

Månemannhjelp

Til neste single har bandet fått hjelp fra mannen som skrev teksten til Vamps «Månemannen», Ingvar Hovland. Det opplever gutta som stort.

– Det er en person vi har sett opp til lenge så det var helt klart noe spesielt, sier Tor Egil.

Bandet har alltid hatt ambisjoner, noe som klart til uttrykk i dere musikkvideo til «Riket I To», som du kan se her. Hele intervjuet pluss en akustisk utgave av nevnte låt finner du her.

Konserten starter klokken 20.00 på Hos Naboen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar