Annonse

Singelaktuelle Oakland Rain klare med «hymne til outsideren»


Foto: Alf Otto Fagermo

Maren og Charlotte Wallevik Hansen i Oakland Rain er endelig klare med ny musikk igjen etter å ha lagt bak seg et hektisk år. Deres første singel «Northern Lights» er første smakebit fra et kommende debutalbum.

– Den handler om å ikke kjenne tilhørighet i samfunnet. Vi opplever at det er et veldig jag etter perfeksjonisme og at det er et veldig stort fokus på det ytre. Det er vi ikke så veldig fan av fordi det skaper et jag etter en mal som er umulig å oppnå. For alle er jo ikke like og det er det som er så herlig med mangfold og ulikhet og forskjeller.

Slik forklarer Charlotte Wallevik Hansen hva den nye singelen handler om til KRS247.

Den er den mest «folkpop»-lignende låta på det kommende albumet som vil vise en litt mer edgy side av duoen.

– Vi har eksperimentert litt mer og lagt på mer synther og pad, sier Charlotte før Maren skyter inn at de også har mer koring og at de kanskje er litt røffere i kantene.

Hør hele intervjuet her.

Hør deres nye låt her

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer