Annonse

Den vanskelige sjuende plata


Foto: Glenn Th. Faannessen

Thom Hell er ute med sitt sjuende album. Det er ikke musikalsk vanskelig å gi ut sin sjuende plate, men å få blest om den i riksavisene er tilnærmet umulig for kristiansanderen.

– Jeg slapp plata i midten av september, og har fått fine anmeldelser rundt forbi. Det som er vanskelig er riksavisene. Det anmeldes jo nesten ikke plater, lenger. Det anmeldes fire album av 50 som sendes inn. Er du ikke med der, så kommer det 50 nye neste uke igjen, forteller Hell til KRS247.

Han vil ikke fremstille seg som en som har store problemer.

– Jeg håper jo egentlig at det er de nye og ukjente som får plass blant anmeldelsene. Om jeg må vike plass for de, så er det greit.

Han mener det ikke er attraktivt å anmelde album i forhold til tidligere, og han tror det samme kommer til å skje med filmanmeldelser.

– Når folk slutter å gå på kino, vil vi se færre filmanmeldelser også.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer