Annonse

– De fortjener det, alle sammen


Daglig leder i SØRF, Kjetil Nordhus. | Foto: Arkiv

Daglig leder i Sørf, Kjetil Nordhus, mener at de tre sørlandske spellemannsnominasjonene er fullt fortjent. Han sliter litt mer med å komme på andre sørlendinger som burde vært med.

– Jeg kommer ikke på noen på stående fot, innrømmer Nordhus.

Han forklarer at dette med Spellemannsprisen at nominasjoner kommer litt i rykk og napp for både artister og regioner. Han regner med at Sørlandet kan ha flere nominasjoner neste år.

– Jeg tipper det blir litt flere neste år. Det er en del som er på vei med nytt materiale i år, sier Nordhus.

Han synes det er vanskelig å peke på konkrete tiltak som kan hjelpe med å øke den sørlandske andelen på Spellemann.

– Man kan jo si at nominasjonene speiler litt hvor vi ligger akkurat nå, men det skjer ganske mye positivt her som ikke gjenspeiles i disse nominasjonene. Så kan man jo diskutere om det er et ultimat mål å få flest mulige spellemannsnominasjoner? Jeg vet jo at nominerte får mye oppmerksomhet. Det har nok mye å si for selvfølelsen å bli nominert.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer