Annonse

– Blir godt å avslutte dette kapittelet


Georg Fjalsett er klar med nytt album. Foto: Helge Martin Markussen

Georg Fjalsett er omsider klar med albumet som det har tatt nesten ett år å få ferdig. Kanskje ikke så rart at ting tar tid, når han velger en travel mann som Thom Hell som produsent. 

– Det er jo ikke slik at vi har jobbet med denne platen hver eneste dag. Vi har hatt noen intense dager i studio sammen med tekniker Morten Martens, sier Fjalsett til KRS247. Men Thom er veldig flink å bruke fritiden sin også, så dette har gått smretefritt, fortsetter han.

Musikken har fått et klart preg av Thom Hell, noe som Fjalsett også ønsket. Selv om det også var litt skummelt.

– Jeg ville at han skulle røske litt tak i meg og musikken min, og det har han også gjort. Og når vi er kommet ut på andre enden og ser det ferdige resultatet, så er det helt og holdent mine låter. Men jeg er veldig fornøyd med det grepet han og Martens har gjort med låtene, sier han.

Terningkast 5

Albumet «Breathe – inhale/exhale» får terningkast 5 av Fedrelandsvennens anmelder, Rune Slyngstad, som skriver; «Lytteren må trekke pusten dypt og holde hodet klart for å fordøye alt den han formidler på andrealbumet».

– Det var veldig sterkt for meg å lese den anmeldelsen, og jeg ble veldig stolt, forteller Fjalsett. Det er ikke så viktig for meg hva terningkastet er, men at budskapet mitt når gjennom, sier han.

Lørdag skal platen feires med slippfest på Håndverkeren i Kristiansand.

Hør hele intervjuet med Fjalsett her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar