Annonse

Fra punk til popmusikk


Noen trodde kanskje Honningbarna var revolusjonerende da de implementerte cello i punkmusikk. Men, det var de ikke. Det er mange år siden Paulin Voss dro med seg instrumentet sitt inn på Blitzhuset i Oslo, og spilte i flere punkband.
Men det var da, nå er det klassisk musikk og ikke minst popmusikk som ligger hennes hjerte nærmest.

– Jeg begynte, som mange andre foreldre, å synge en del da jeg ble mor. Så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne bruke stemmen i tillegg til å spille Cello forteller hun til Radio Sør.

I disse dager hører du singelen Black Soul på Radio Sør, men i dette intervjuet får vi en live-opptreden av den neste, The Love, som er produsert av blant andre Thom Hell.

Voss har intimkonsert på Hos Naboen i Kristiansand fredag 27. juni.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar