Annonse

Bare nesten i MGP-debut


Ajelandro Fuentes sjarmerte Dagbladet og fikk terningkast fem, men nådde ikke helt frem i sin MGP-debut. - Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Verken Alejandro Fuentes eller Tom Hugo klarte å komme seg videre blant de fire beste i finalen av Melodi Grand Prix som gikk av stabelen lørdag kveld. Men Kjetil Mørland klarte nesten å gå helt til topps med låta han hadde skrevet som Rebecca fremførte.

Istedet var det Alexander Rybak som gikk helt til topps og skal representere Norge for andre gang i Eurovision Song Contest, og vi husker vel alle hvordan det gikk i 2009.

Tom Hugo var første sørlending ut som nummer fem med «I Like I Like I Like», men det så ikke helt ut som anmelderne likte det de hørte så veldig godt. VGs anmelder Stein Østbø ga han tre øyne på terningen og kommenterte blant annet at det ble «veldig mye menn i smidig dress på byen-fakter». Også Tom Hugos vokalprestasjon ble kommentert som at sangen hørtes bedre ut i innspilt form. Dagbladets Anders Grønneberg er enig med VG og trillet også terningkast tre. Han trakk sammenligning til Daft Punks «Get Lucky», men mener «I Like I Like I Like» (kalt «Like It» hos Dagbladet) mangler Daft Punks låt sin eleganse. «Låta har for mange klisjerer og selv om Tom Hugo leverte i tv-ruta, så berører ikke låta nevneverdig.»

Men der anmelderne var enige om Tom Hugos debut i MGP, så er de nesten helt uenige når det kommer til Alejandro Fuentes sitt unike bidrag på spansk, «Tengo Otra».

Østbø forventet egentlig masse svinsing og dansing rundt på scenen. «I stedet blir han en slags Ricky Martin for billighylla, med skurrete vokal og merkelige moves.»

Grønneberg hos Dagbladet ønsker Fuentes velkommen tilbake til rampelyset og mente han sang med sjarme, varme og overbeviste med både sin velkjente utstråling, men anmelderen lot seg også imponere av modenheten som han mener Fuentes ikke har vist frem før.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer