KRS247.no

Henter værvarsel...

Bare måtte kjøpe hus i Lillesand

Heidi Solheim fra Pristine kan markere ett årsjubileum som sørlending og på fredag er hun og bandet aktuell med sitt femte album «Ninja».

– Dette albumet kom egentlig ut i fra 2016, som var et fryktelig travelt år med mye reising utenlands og vi traff mye folk. Og det er jo ingenting annet som gir meg bensin på bålet enn å treffe folk. Da blir jeg inspirert og iallfall når du har karismatiske, sterke personligheter som bare har en veldig karakteristisk måte å være på. På «Ninja» er det flere låter som handler om folk rett og slett, forteller Solheim til KRS247.

Hun er eneste bandmedlem som har flyttet fra Nord-Norge og vokalisten i Pristine innrømmer at hun savner fenomenene midnattsol og mørketid.

– Av og til. En skulle aldri i mitt liv trodd at jeg skulle si det, men jeg gjør faktisk det. Det er ett eller annet spesielt med nordlyset og blåtimen og alt det her som man bare tar for gitt når man bor der kanskje, sier Solheim som flyttet til Sørlandet av noen helt spesielle grunner.

– Jeg har en kjære som har aner fra Lillesand, så det var egentlig sånn det begynte. Men grunnen til at vi flyttet til Lillesand kommer etter at vi lette etter et hus å bo i, så heter jo jeg Heidi Solheim, og da fant jeg et hus i Solheimveien 1A, så da måtte vi bare kjøpe det. Hadde det vært 5B, så er det ikke sikkert vi hadde flyttet dit, sier Heidi Solheim lattermildt.

Albumet «Ninja» slippes 23. juni og du kan høre hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/328995070″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]