Annonse

Avslutter turnéen i stua


Foto: Alf Otto Fagermo

Marianne Engebretsen og Simen Lyngroth har begge reist landet rundt med sine respektive band og i kveld setter de punktum hjemme i stua til Lyngroth.

– Vi har spilt på mange av scenene her i Kristiansand før, men tenkte å kunne få en litt intim tvist da på konserten her i byen, forteller Simen Lyngorth til KRS247.

Han er fortsatt fornøyd med de eksisterende konsertene i byen, men ønsket å gjøre noe mer personlig. Og det skal noe til å rigge til en konsert i sitt eget hjem.

– Vi stod opp tidlig i dag, spiste en god frokost og skrapte ut alt interiør fra stua. Så nå er det rigget og klart til konsert forteller Lyngroth.

De er begge plateaktuelle og har gitt folk hver sine smakebiter fra de kommende utgivelsene. Marianne Engebretsen er klare med et helt album som etterfølger «Stars» du har hørt på blant annet Radio Sør tidligere. For Simen Lyngroth var det egentlig bare snakk om en EP kalt «Wake Me Up», men nå blir det andre planer.

– Jeg har faktisk i år rukket å spille inn en hel plate, så EPen blir en fullengder, forteller Lyngroth.

– Simen var bare veldig snartenkt og fikk trykket opp en EP, skyter Engebretsen inn.

Hør hele intervjuet her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer