KRS247.no

Henter værvarsel...

Avslutter turnéen i stua

Marianne Engebretsen og Simen Lyngroth har begge reist landet rundt med sine respektive band og i kveld setter de punktum hjemme i stua til Lyngroth.

– Vi har spilt på mange av scenene her i Kristiansand før, men tenkte å kunne få en litt intim tvist da på konserten her i byen, forteller Simen Lyngorth til KRS247.

Han er fortsatt fornøyd med de eksisterende konsertene i byen, men ønsket å gjøre noe mer personlig. Og det skal noe til å rigge til en konsert i sitt eget hjem.

– Vi stod opp tidlig i dag, spiste en god frokost og skrapte ut alt interiør fra stua. Så nå er det rigget og klart til konsert forteller Lyngroth.

De er begge plateaktuelle og har gitt folk hver sine smakebiter fra de kommende utgivelsene. Marianne Engebretsen er klare med et helt album som etterfølger «Stars» du har hørt på blant annet Radio Sør tidligere. For Simen Lyngroth var det egentlig bare snakk om en EP kalt «Wake Me Up», men nå blir det andre planer.

– Jeg har faktisk i år rukket å spille inn en hel plate, så EPen blir en fullengder, forteller Lyngroth.

– Simen var bare veldig snartenkt og fikk trykket opp en EP, skyter Engebretsen inn.

Hør hele intervjuet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/307067404″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]