KRS247.no

Henter værvarsel...

Avslutter bachelor med egen konsert

Bendik Finborud er en av fire avgangselever som skal holde sin egen konsert på Kilden tirsdag. Dette markerer avslutningen for de første med bachelorgrad på låtskriverlinjen ved Universitetet i Agder.

– Jeg føler jeg har lært en god del. Vi har jo hatt en fantastisk rekke med dyktige lærere, så jeg har nok kommet ganske mye lenger enn der jeg var da jeg begynte på studiet, sier Finborud til KRS247.

Han har fått mye lovord av Anne Grete Preus om er en av lærerne på låtskriverlinjen. «Bendik er en ekspressiv vokalist og presis gitarist med sanger som klinger nåtid og har klassisk sangdiktingskunst som bakteppe,» er hun sitert på ifølge arrangementssiden på Kildens nettside.

– Det er jo veldig gøy det. Jeg har hatt noen timer med henne og hun klikket litt på det jeg gjorde da og jeg følte vi jobbet veldig godt sammen når det gjelder å bygge ut låtene og rett og slett gjøre musikken bedre, forklarer Bendik Finborud.

Askil Holm er også en av lærerne og en av initativtakerne bak låtskriverlinjen og han er også like full av lovord om både Bendik og de tre andre som fullfører sin bachelor denne våren.

– Jeg er veldig stolt. Vi startet jo dette studiet fordi vi hadde lyst til å lage en utdannelse her i Norge som tok hånd om de som skrev sine egne låter. Det er veldig kjekt å se at denne gjengen her nå har kommet seg igjennom og blitt ordentlig skikkede folk som skal ut i verden og skrive de nye låtene og soundtracket til folk sine liv i årene fremover, sier Holm.

Arrangementet har fått navnet «Morgendagen – Spire» og spilles kl. 12 og 19:30 på Kilden tirsdag.

Hør mer her.