Annonse

– Alle skal inkluderes


Michael Krumins. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Når Michael Krumins og Nutopia reiser rundt med Rikskonsertene på barneskoler, har en danser fått i oppdrag å lære elever en enkel koreografi og kle de litt opp i kostymer. Dette til glede for både dansende og tilskuere. Alle skal med, og kanskje nettopp denne innstillingen gjør at livet er travelt for Krumins?

– Vi må jo opp klokken 0600, og det er ikke enkelt for en musiker. Når vi har spilt oss ferdig med tre konserter om dagen, så må vi kjøre videre fordi vi har også booket kveldskonserter hele denne uken, forteller gitaristen.

– Du skal ha godt med pågangsmot, vilje og et stort ønske om å få til det du ønsker mest. Det er nemlig veldig opp og ned med hvor lukrativt dette er. Det er derimot rikdom på mange andre områder, og jeg ville ikke byttet det ut med…billioner!

Hør hele intervjuet med den travle gitaristen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer