Annonse

Å leve et utsatt liv som målvakt


Bjarne Hormestad med gitarist Mattis Eng (høyre). | Foto: Glenn Th. Faannessen

De nevnes sjelden når man diskuterer de store linjene i fotball, selv om deres feil ofte er de mest synlige. Det er få som er så utsatt i vår tid og vårt samfunn som keepere. Fotballens målmenn blir ofte syndebukker, men sjeldent de store heltene. Dette er utgangspunktet for prosjektet «Keeperliv», der frontmann Bjarne Ormestad skildrer livet for den som er annerledes.

– Man går annerledes kledd i et bygdesamfunn med 22 innbyggere, forteller Ormestad til KRS247.

Det er Kristiansand Vise og Lyrikklubb som inviterer Ormestad med hjelpere på scenen. Han får med seg kjente keeperaktører når forestillingen går av stabelen på Onkel Aksel 1. februar. Erik Ruthford Pedersen kommer for å lese lyrikk, og hvordan han fikk keeperen med i «manntallet». Start er en av få klubber som gjør et nummer av å ta med keeperplassen i formasjonene sine. Det heter ikke 4-4-2, men 1-4-4-2.

– Der kommer det en lang utledning, sier Ormestad.

Videre kommer Håkon Opdal som skal lese dikt med musikkteppe. Der skal blant annet øyeblikket mot Vålerenga på Ullevål i 2016 – Håkon Opdal scorer fra midtbanen – minnes.

Hør deler av intervjuet ispedd musikk og hvordan det hørtes ut på Radio Sør da Opdal satte inn utligningen i spilleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer