Annonse

Skeptisk til økte kulturutgifter


Stian Storbukås Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Frp og Pensjonistpartiet hyller kunstgaven fra Nicolai Tangen. Men partiene vil ikke bruke store beløp på å vise kunsten fram.

– Det er en formidabel gave, og vi skal være takknemlige. Samtidig kan ikke en rik person forvente at vi skal åpne bykassa for nye store millionutgifter på kulturfeltet fordi han gir oss en gave, sier ordførerkandidat for Fremskrittspartiet, Stian Storbukås, til Fædrelandsvennen.

Gruppeleder i Pensjonistpartiet, Odd A. Salvesen, sier han også er skeptisk til store nye, utgifter over kommunebudsjettet. Han påpeker at kommunen ikke har til store kulturinvesteringer nå som eldrebølgene kommer.

Kunstsamlingen fra Nicolai Tangen består av over 1000 verk, og har en verdi på rundt 150 millioner kroner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer