KRS247.no

Henter værvarsel...

– Prøver å bygge en historie

Magnhild Opdøl er den første kunstneren som er valgt ut til den årlige vandreutstillingen ved Agder kunstsenter. Hun stiller ut veldig mye variert under navnet «In Search Of Lost Time».

– Alle prøver å finne tid de ikke har. Så jeg ønsker å fortelle en historie rundt det å finne tid både i fortiden og i fremtiden slik at man kan bygge en historie rundt minner om ting som har skjedd før og ting som kommer til å skje, sier Opdøl til KRS247.

Det er første gangen hun stiller ut sine verk så langt sør og til tross for at det er både bilder og installasjoner som krever mye montering, er det ikke en stresset kunstner dagen før dagen.

– Nei, Magnhild har stilt godt forberedt. Hun står egentlig selv for hele monteringen av utstillingen, sier daglig leder ved Agder kunstsenter, Agnes Repstad, som synes det var lett å velge Opdal til den første som får stille ut på to andre steder neste år.

– Vi var ikke i tvil noen av utstillingsstedene at Opdøls verk var det vi ønsket å ha først, sier hun og viser til de to andre stedene som setter opp «In Search Of Lost Time» til våren, nemlig Risør Kunstpark og Buen kulturhus i Mandal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221103794″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]