Annonse

– Prøver å bygge en historie


Foto: Alf Otto Fagermo

Magnhild Opdøl er den første kunstneren som er valgt ut til den årlige vandreutstillingen ved Agder kunstsenter. Hun stiller ut veldig mye variert under navnet «In Search Of Lost Time».

– Alle prøver å finne tid de ikke har. Så jeg ønsker å fortelle en historie rundt det å finne tid både i fortiden og i fremtiden slik at man kan bygge en historie rundt minner om ting som har skjedd før og ting som kommer til å skje, sier Opdøl til KRS247.

Det er første gangen hun stiller ut sine verk så langt sør og til tross for at det er både bilder og installasjoner som krever mye montering, er det ikke en stresset kunstner dagen før dagen.

– Nei, Magnhild har stilt godt forberedt. Hun står egentlig selv for hele monteringen av utstillingen, sier daglig leder ved Agder kunstsenter, Agnes Repstad, som synes det var lett å velge Opdal til den første som får stille ut på to andre steder neste år.

– Vi var ikke i tvil noen av utstillingsstedene at Opdøls verk var det vi ønsket å ha først, sier hun og viser til de to andre stedene som setter opp «In Search Of Lost Time» til våren, nemlig Risør Kunstpark og Buen kulturhus i Mandal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer