Annonse

Galleri BI-Z åpner avdeling i Mandal


Fra Galleri BI-Z sine lokaler i Kristiansand. Nå vil galleriet ekspandere til nok en sørlandskommune. | Foto: www.nettkunst.no

Et av Norges eldste og største private gallerier, Bi-Z åpner midlertidig avdeling i Mandal i mai. Responsen avgjør om løsningen blir permanent eller ikke.

– Vi vil at dette skal bli et galleri for alle. Det vil være åpent alle dager i uken i hele sommer og vi prøver også å få til å arrangere noen konserter i løpet av perioden, sier Bernt Bisseth, daglig leder i Galleri Bi-Z til avisen Lindesnes.

Galleriet har lenge hatt et ønske om å ekspandere. Grunnen til at valget falt på Mandal skyldes at byen har fått et løft når det gjelder kulturliv blant annet gjennom etableringen av Buen Kulturhus. Selve åpningen er planlagt i slutten av mai, og i første omgang vil galleriet bare holde åpent til august.

– Vi vil se hvordan responsen på dette blir før vi kan si noe om dette blir permanent eller ikke. Med god respons håper vi at vi kan bli værende. Lokalet trenger litt oppussing, men beliggenheten er veldig bra, sier Bisseth.

Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar