Annonse

Feirer lysere tider


Marianne Haukvik, daglig leder ved Arteriet. Foto: Alf Otto Fagermo

Marianne Laukvik kan stolt presentere en lysere side av Marianne Lund i utstillingen som åpner på fredag.

– Utstillingen som Marianne Lund hadde i fjor, var litt dyster og mørk med store arbeider med mørke linjer og hun brukte blyant mye, sier Laukvik, men nå har hun satt mer fokus på farger og oljemaling på papir, og det tar helt av.

Laukvik beskriver Lunds arbeider som en løsning på problemer som hun gjerne sliter med og henviser til at hun ofte er kjent for abstrakt og organisk kunst med tanke på hennes bakgrunn som arkitekt, men at årets utstilling «Bright Green & Other Colors», mer er en feiring av at vi går mot lysere tider.

Hør Laukvik fortelle om fredagens utstilling og ikke minst hvordan det var å være på messe i Rotterdam sammen med TheMoen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar