Annonse

Han blir ny kultursjef i Vennesla


Foto: Sondre Lislevand

Arnstein Håkonsen bekrefter overfor KRS247 at han har takket ja til tilbudet om å overta som kultursjef i Vennesla kommune. Han tiltrer i stillingen om rundt tre måneder. 

Håkonsen er i dag leder av Gateakademiet på Samsen Kulturhus, som er sted hvor ungdom mellom 16 og 25 år får alternative tilbud til jobb eller skole. Akademiet skal gi sosial handlingskompetanse gjennom opplæring i estetiske fag.

Han er også daglig leder av plateselskapet Pop Funk Music, i tillegg til å spille i band.

– Jeg tror jeg kan tilføre noen nye øyne inn i organisasjonen i Vennesla Kommune, og jeg kjenner feltet ganske godt med min bakgrunn, sier Håkonsen til KRS247.

Vennesla kommune holder på å omorganisere. Den nye kultursjefen blir enhetsleder både for kulturhuset, biblioteket, musikkskolen, museene og ungdomsklubben Moonlight.

Hør hele intervjuet med Arnstein Håkonsen her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer