Annonse

Spenstig vårprogram fra Cinemateket


Det er en knallhard start på det nye året for Cinematekets gjester. På programmet denne uken står 3 filmer som er helt forskjellig fra hverandre. Helt etter planen til Janne Molberg (bildet).

Daglig leder Janne Molberg

Daglig leder Janne Molberg

– Jeg ville starte året litt hardt, så derfor har jeg valgt ut en film som Bad Romance til å starte året, forteller Molberg til Radio Sør.

Filmen, som er skrevet av Quentin Tarantino, er blitt en kultfilm blant kinoelskere som vokste opp på 90 tallet.

På den helt andre enden av skalaen finner vi filmen Fantastic Mr. Fox, med engelsk tale.

Det var en del som gikk glipp av denne lille perlen da den gikk på kino i sin tid, og da får man en ny mulighet denne uken. Premiere for filmen Night Moves er det også plass til.

Våren er også preget av en del ønskefilmer forteller Molberg, noe hun er glad for.

– Det er kjempefint å få inn mange ønsker. Til dette programmet så har jeg funnet plass til 15-16 filmer av over 50 som kom inn, sier Molberg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar