Annonse

Konserter er nest best på kino


Kim Skarning Andersen, kinodirektør - Foto: Pål Lomeland

I kveld er det Roger Waters’ The Wall som vises i storsalen hos Kristiansand Kino i Vestre Strandgate. Dette er premiere og en eksklusiv visning, forteller kinodirektøren. Billettsalget har vært godt.

– Vi vet at Pink Floyd står sterkt i Norge med en ihuga fanskare. Vi fikk vite at dette var en eksklusiv film med konsertopptak og roadmovie med Roger Waters. Dette måtte vi bare være med på, forteller Kim Skarning Andersen.

Han selv får ikke tatt del i festlighetene, men han har fått sett en del lyd- og bildeprøver på kinoen, og han tror det blir en storartet opplevelse.

– Er konserter best på kino?

– Det er det nærmeste man kommer livekonsert. Kristiansand Kino har et av Nord-Europas beste lydanlegg og 18 meter stort lerret. Jeg tror veldig mange vil få en opplevelse av at de sitter veldig nærme scenen på et stort stadion, sier direktøren.

Det er veldig få billetter igjen til visningen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer