Annonse

– Et av de saftigste programmene noen gang


Daglig leder i Cinemateket i Kristiansand, Janne Molberg. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Daglig leder for Cinemateket i Kristiansand, Janne Molberg, er tydelig på at vårens program er fullt av godbiter. Hun mener også at folk som tror Cinemateket bare viser gamle filmer, må sjekke ut programmet.

– Jeg tror det er et av de saftigste programmene vi noen gang har hatt. Det er fullt av outsidere og rebeller. Det er masse kjærlighet, trøbbel, det er galskap og livets spørsmål, sier Molberg.

I morgen starter vårsemesteret med Edward Norton og Brad Pitt i filmen Fight Club. Videre kan Molberg love dokumentar fra Syria, fektefilm i samarbeid med fekteklubben i byen, og en av de største overraskelsene i løpet av våren – animasjonsfilmen Angels and Idiots.

– Det er få som har hørt om den, men den er en stor film. Den er fantastisk mørk, vakker og med en helt vill historie. Den er håndtegnet, og det er veldig rufsete og mørkt, sier Molberg.

Selv om ikke alt er gammelt, er likevel noe gammelt. Buster Keaton skal tonsettes akustisk i kinosalen, på samme måte som ble gjort i 2014 – med stor suksess.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer