Annonse

Barnefilmfestivalen trenger deg!


Foto: Helge Martin Markussen

Barnefilmfestivalen er flyttet tilbake til våren etter en sesong på høsten.  Festivalen går av stabelen allerede 21.april til 26.april. Og som alltid trenger festivalen frivillige.

– Uten de frivillige er det helt umulig å drive denne festivalen, forteller Festivalkoordinator Henriette Falkum til Radio Sør.

Alle fra 16 år og oppover inviteres til å være med på å arrangere festen, og det er et vell av oppgaver å velge mellom.

– Vi trenger sjåfører, folk som kan jobbe med akkreditering, salverter og mye mer. Det er nesten bare fantasien som setter grenser, sier Falkum.

I fjor var det rundt 50 frivillige som fikk festivalen til å gå rundt, og de som er med får en påskjønnelse.

– Alle frivillige får et festivalpass til selve festivalen naturligvis, men også til Filmfest UNG som arrangeres uken før, avslutter hun.

Vil du melde deg på som frivillig, klikk her.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar