Annonse

Barnefilmfestivalen er ute med festivalprogrammet


Om en måned kan barn og unge i Kristiansand velge mellom 85 filmer, deriblant to som er oscarnominerte pluss prisvinnere fra festivaler i Berlin, Tromsø og Malmø.

– Vi gleder oss til å vise alt fra de nyeste skandinaviske barnefilmene til det beste av japansk animasjon. Vi har et variert program og viser alt fra storslåtte publikumsfilmer til film du ellers ikke får sett på kino i Norge, sier festivalsjef Danckert Monrad-Krohn i en pressemelding.

Festivalen åpner den 21. april med den svenske filmen «Gutten med gullbuksene». Andre filmer som kan trekkes fram er danske Antboy 2: Den rødes hevn og Skammens datter som er en storsatsning. Den nederlandske favoritten Kees dukker opp igjen i Vikaren tar sats og fra Storbritannia kommer filmene Snømann, X + Y og Sangen fra Havet.

Det blir også gjensyn med filmer som Frost, Chihiro og heksene, Operasjon Arktis, En ellevill forestilling og Doktor Proktors prompepulver. Dessuten settes det opp to kortfilmprogram og fem nye dokumentarfilmer.

I tillegg til filmvisninger, arrangeres det workshops og kurs som skal bidra til å utvikle barnefilmskapere ytterligere.

Se hele programmet her: Barnefilmfestivalen
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer