KRS247.no

Henter værvarsel...

Arrangerer Dream Theater-fest

Daglig leder for Teateret Kjetil Nordhus har en travel uke foran seg. Det er store ting som skjer både i verden og lokalt som gjør at Teateret har fingrene fulle denne uka. Ikke bare er det Dream Theater i Kilden, men dagen etter er det premiere på den nye Trainspotting-filmen.

Teaterets beliggenhet på vei til Kilden er ypperlig for et vorspiel før konserten med de verdenskjente progrockerne. Etter en liten dialog med Kilden ble det klart at Teateret kunne arrangere en fest i forkant av konserten.

– Jeg vet jo sjøl åssen det er å gå på konsert som jeg gleder meg veldig til, sier Nordhus.

– Det er en følelse som begynner tidlig på ettermiddagen og er ferdig når man legger seg, forklarer progvokalisten videre.

Teateret åpner dørene allerede klokken fem på torsdag for de som gleder seg veldig. Men når fansen går på konserten, så fortsetter festen på Teateret. Nordhus blir selv igjen utover kvelden for å se premieren på den neste episoden av The Sunday Crew – en Kristiansandsbasert Youtube-serie som handler om byens mørkere miljø med kriminalitet og narkotika.

Man trenger ikke billett til konserten for å komme inn på festen, og det er fint for Nordhus også.

– Jeg har ikke kjøpt billett nei. For å være ærlig så er jeg ikke så interessert i Dream Theater. Det burde jeg kanskje ikke sagt på radioen, humrer Nordhus.

Hadde Teateret fulgt den daglige lederens preferanser hele tiden, hadde det blitt vist Bristol City-kamper på storskjerm sammenhengende, i følge den daglige lederen. Det hadde kanskje blitt ryddet plass til Trainspotting-arrangement uansett, for premieren på film to i serien er også noe Nordhus gleder seg til.

– Den har premiere på Kristiansand Kino på fredag. Da kjører vi premierefest på den au, vi! Her inviterer vi til fest på teateret etter filmen er ferdig, og det gleder jeg meg forferdelig til!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/308798888″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]