KRS247.no

Henter værvarsel...

Blant de mest sette kinofilmer i 2014

Den første helaftens spillefilmen om Norges desidert mest kjente sjørøver er ikke bare blant de mest sette norske filmene, men også blant de mest sette filmene på kino i 2014.

«Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» ble den fjerde best besøkte filmen på norske kinoer i 2014. 365.550 kinogjester har sett filmen fra premieren i september og frem til i dag. Best besøkt av alle filmer ble den tredje og siste filmen om Hobbiten som hadde norgespremiere den 10. desember.

Dersom man ser på norske filmer, kommer Kaptein Sabeltann på en tredjeplass, slått av «Doktor Proktors prompepulver» og bilfilmen, «Børning»

Det er fortsatt litt igjen av året, så besøkstallene vil endre seg litt for noen av filmene og KAN, men en ørliten sannsynlighet, endre på plasseringen. Endelige tall kommer når året er omme.

Fakta
Selveste Kaptein Sabeltann tar det store steget over på kinolerretet; «Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama» er et storslått action-eventyr, spekket med humor og spenning.

Regi: John Andreas Andersen , Lisa Marie Gamlem
Skuespillere: Kyrre Haugen Sydness, Odd-Magnus Williamson, Pia Tjelta, Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen, Jon Øigarden, Vinjar Pettersen, Robert Skjærstad, Sofie Bjerke

Sjanger: Eventyr / Familiefilm
Kinopremiere: 26.09.2014
Manus: Lars Gudmestad
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Produksjonsår: 2014
Lengde: 1 t. 36 min.

Produksjonsselskap: Storm Films AS
Distribusjon: The Walt Disney Company Nordic

Aldersgrense: 7 år