Annonse

Vil gi deg sommerstemning i februar


Christoffer Bergsted (til venstre) og Mergim Berisha - Foto: Alf Otto Fagermo

Skaperne bak Bris-festival utvider nå sitt satsingsområde med en vinterfest inne i sandhallen på Gimle i Kristiansand. Målet er å skape en årlig tradisjon der folk får en smak av sommer midt i februar.

– Vi skal gjøre om Gimle sandhall til en tropisk vinternatt, om en kan si det slik. Det blir 24 grader i sanden, DJer og det blir en sommerdag i februar, sier Christoffer Bergsted til KRS247.

Både han og Mergim Berisha er enige i at dette er noe sommerbyen Kristiansand trenger.

– I en ellers kald vinter er det greit med et lyspunkt, sier Berisha og lover at lokalet som normalt er hjemmet til sandvolleyball på Gimle kommer til å se ut som noe du aldri har sett før.

Foreløpig er ingen konkrete navn nevnt, men begge lover god stemning for festglade folk og en fin oppvarming foran neste sommers Bris-festival.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer