KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi har kommet mye lenger i år

Forberedelsene til årets Brisfestival er godt i gang, til tross for at det fortsatt er fem måneder til den går av stabelen like før skolestart. Christoffer Bergsted og Anders Hansen føler de har kommet mye bedre ut med forberedelsene til årets festival enn i fjor, hvor festivalen såvidt var påtenkt. De har også tatt sine forholdsregler dersom værgudene skulle være like umulige som i fjor.

– Det var faktisk 500 av de som hadde kjøpt billett i fjor som ikke kom, og det er jo selvfølgelig synd at det regnet som det gjorde. Vi har i år sikret oss med avtaler som skal kunne sikre en god opplevelse selv i ruskevær, forklarer daglig leder Bergsted til KRS247.

Så langt er tre av navnene offentligjort: CLMD, Morgan Sulele og Jim Bergsted, og sistnevnte har Christoffer Bergsted et spesielt forhold til.

– Det stemmer. Han er broren min, men vi gjorde bookingen på en profesjonell måte gjennom de riktige kanalene. Det var liksom ikke en avtale vi gjorde over middagsbordet, sier Bergsted lattermildt.

Arrangørene har i år også gjort noen endringer med selve festivalopplevelsen. En av disse tingene, er å starte festivalen mye tidligere.

– I fjor var det mye DJer og det ble på en måte et slags utendørs konsertlokale. I år tenker vi å ha en mer bris over hele festivalen med aktiviteter over hele festivalområdet, slik at folk får kost seg hele dagen. Så vil det komme noen overraskelser som vil skje iløpet av kvelden, forklarer Christoffer Bergsted.

En av disse overraskelsene blir klar allerede 7. april. Da inviterer festivalen til Bris-artist 2016, som er en konkurranse hvor alle aspirerende musikkstjerner og band kan sende inn sitt bidrag som låt eller film til en e-postadresse og finalistene blir da presentert den kvelden.

– Vi samler da alle på Kick og vinneren der får lov til å spille på hovedscenen på Bris, sier Bergsted.

Årets Brisfestival er historiens andre og braker løs den 18. august i Tresse.