Annonse

Trives på turné med kona


Steinar Albrigtsen og Monika Nordli - Foto: Alf Otto Fagermo

Mange har gjerne negative tanker med å reise rundt på jobb sammen med den samme personen du deler huset med. For Steinar Albrigtsen er det ikke noe problem å ha med seg Monika Nordli rundt i landet.

– Jeg er glad for å vise henne både Nord-Norge og fine plasser i Sør-Norge. Og så folk liker hennes musikk også, så hun blir godt tatt imot, sier Albrigtsen til KRS247.

Han feirer 25 år som artist med et splitter nytt album kalt «The Sailor», som består av nye låter. Men han lover at det blir gjenhør med de gode gamle klassikerne under kveldens gratiskonsert.

– Monika [Nordli, red. anm.] har funnet en tittel på den konserten jeg skal ha i Oslo den 1. desember, nemlig «Steinar Albrigtsen fra A til nå», så det blir litt sånn i kveld også. Vi starter med «Not Just Waiting», som var den første låta jeg spilte inn og kommer til å spille annenhver låt. Så kommer vi til å kore på hverandres ting og prøve å være ganske morsomme og få folk til å le litt, sier Albrigtsen som ikke tror han har forandret seg så veldig mye som artist.

– Jeg har kanskje fått mye mer erfaring og har vært innom veldig mange sjangre. Jørn [Hoel, red.anm.] og jeg var jo med Kringkastingsorkesteret. Det er jo erfaringen som kanskje har gjort meg mer reflektert. Men musikalsk så står jeg fortsatt med en fot i countryhavet og en i blues. Det er jo alltid der jeg har holdt meg, sier han.

Steinar Albrigtsen har jo reist en mannsalder rundt i landet sammen med bestekameraten Jørn Hoel, og til tross for at kameraten nå er byttet ut med kona, betyr det ikke at de ikke kommer til å spille sammen igjen.

– Jeg pleier å si, slapp av det er ikke slutt mellom Steinar og Jørn. Jeg pleier bare å steppe inn når Jørn lager mat, sier Monika Nordli lattermildt. Hun synes det var litt skummelt i begynnelsen, men på scenen er de som andre artister og Nordli synes fortsatt det er veldig spennende og lærerikt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer