KRS247.no

Henter værvarsel...

Travel sommer for Tom Hugo

I dag starter endelig «Sommer på Torvet» igjen for første gang siden Nedre Torv ble stengt høsten 2015. Det gleder frontfiguren i Radiojam seg til i tillegg til at han har flere soloprosjekter på gang.

– Ja, jeg har faktisk gitt ut noen singler den siste måneden. Og når jeg ikke står på «Sommer på Torvet» eller med Radiojam så driver jeg og skriver låter og produserer musikk for andre folk, som japanske boybands og sånne ting. Men av og til er det noen sanger som kommer utav intet som jeg føler at den passer best til min stemme. Og det har jeg gjort noen ganger det siste halve året er å tenke at nå har jeg lyst til å spille de inn og gi de ut, forteller Hermansen til KRS247.

Men først skal Radiojam få lov til å åpne årets utgave av «Sommer på Torvet» og i år skal de bytte på torsdagene sammen med et helt spesielt band.

– Ja, i år så er det onsdagsbandet som også da skal spille på noen torsdager i Kristiansand. Det er det bandet fra Mandal som var egentlig med på å starte hele konseptet med gratiskonserter på Sørlandet, så de har jo sikkert lyst til å vise at de eldste fortsatt er eldst, også har vi lyst til å vise at det er vi som kjenner «Sommer på Torvet» best, sier Tom Hugo Hermansen.

Radiojam spiller i år 22. juni, 6. juli, 13. juli og 27. juli, mens Onsdagsbandet spiller 20. juli, 3. august og 10. august.

Hør «Better Than Me» her

Hør hele intervjuet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/329500031″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]