Annonse

Trashpop og Skral samarbeider


Toffen Gunnufsen og Madelen Abrahamsen Foto: Helge Martin Markussen

Trashpop og Skral festival i Grimstad inngår samarbeid der band fra hele Norge skal kjempe om å få opptre på festivalen i sommer. 

– Vi bygger videre på erfaringen vi hadde med Hovefestiavalen og Hoveslaget i sin tid, og vi vil gjøre det samme med Skral, forteller Madelen Abrahamsen fra Trashpop til KRS247.

Toffen Gunnufsen er bookingsjef for Skral festival og han mener dette er en god mulighet for vinneren.

– Både Honningbarna og Nico & Vinz, som den gang kalte seg Envy, var jo der og man får muligheten til å vise seg frem for både publikum og presse, sier Gunnufsen.

Det er åpent for band fra hele landet, som må melde seg på innen 6. april og selve finalen er 2.mai.

– Det er ikke sikkert det bare blir ett band, det kan bli flere, sier Gunnufsen. Som mener showcasen 2. mai også er viktig.

– Kanskje ser vi potensiale i et band som vi kan booke senere, om ikke med en gang så i 2016, mener Gunnufsen.

Påmeldingen skjer på Trashpop sine hjemmesider.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar