Annonse

– Større og større hvert år


FOTO: Aladdin Kulturhus

40 band og artister på seks scener i løpet av en helg. Det er en stor logistisk utfordring som skal gå i hop for at Sørveiv skal bli et vellykket arrangement. Kristiansand klarer det, og Sørveiv blir større for hvert år. Det blir lettere å gjøre bookingen også.

Når bookingsjef Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt spiller ball for å skru sammen Sørveiv, er det én som vil fortsette å vokse inn i himmelen mens den andre må holde litt igjen. For Anna er det vesentlig at de lokale og regionale artistene får sin plass. Det har ikke Jon så mye imot.

Bookingansvarlig Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt fra Sørveiv. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Bookingansvarlig Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt fra Sørveiv. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– De lokale og regionale artistene vi har med i år står ikke tilbake for noen av de andre på programmet rent kvalitetsmessig. Det er veldig mye spennende lokalt som står på programmet i år, sier bookingsjefen til KRS247.

– Må du, Anna, roe ned Jon litt av og til?

– Ja, det må hun, skyter Gotteberg inn raskt.

– Ja, det må jeg nok, bekrefter Willrodt lattermildt.

– Sørveiv er også her for den regionale musikkbransjen og i år har vi kjempefine regionale artister. Der er heldigvis Jon og jeg helt enige i at de fortjener sin plass på Sørveiv, forteller festivallederen.

Sørveiv er et viktig sted for de regionale artistene. Her kan de vise seg frem for den nasjonale og nord-europeiske bransjen. Anna mener særlig at Simen Lyngroth fra Froland og Kristiansandsbaserte Rise Above er noe å sjekke ut for den kresne Sørveivgjenger, mens Jon ser til Sverige og Albert af Ekenstam og Bottlecap.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer