KRS247.no

Henter værvarsel...

– Større og større hvert år

40 band og artister på seks scener i løpet av en helg. Det er en stor logistisk utfordring som skal gå i hop for at Sørveiv skal bli et vellykket arrangement. Kristiansand klarer det, og Sørveiv blir større for hvert år. Det blir lettere å gjøre bookingen også.

Når bookingsjef Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt spiller ball for å skru sammen Sørveiv, er det én som vil fortsette å vokse inn i himmelen mens den andre må holde litt igjen. For Anna er det vesentlig at de lokale og regionale artistene får sin plass. Det har ikke Jon så mye imot.

Bookingansvarlig Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt fra Sørveiv. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Bookingansvarlig Jon Gotteberg og festivalleder Anna Willrodt fra Sørveiv. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– De lokale og regionale artistene vi har med i år står ikke tilbake for noen av de andre på programmet rent kvalitetsmessig. Det er veldig mye spennende lokalt som står på programmet i år, sier bookingsjefen til KRS247.

– Må du, Anna, roe ned Jon litt av og til?

– Ja, det må hun, skyter Gotteberg inn raskt.

– Ja, det må jeg nok, bekrefter Willrodt lattermildt.

– Sørveiv er også her for den regionale musikkbransjen og i år har vi kjempefine regionale artister. Der er heldigvis Jon og jeg helt enige i at de fortjener sin plass på Sørveiv, forteller festivallederen.

Sørveiv er et viktig sted for de regionale artistene. Her kan de vise seg frem for den nasjonale og nord-europeiske bransjen. Anna mener særlig at Simen Lyngroth fra Froland og Kristiansandsbaserte Rise Above er noe å sjekke ut for den kresne Sørveivgjenger, mens Jon ser til Sverige og Albert af Ekenstam og Bottlecap.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290238737″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]